Selitev strežnikov

Splet je lahko enostaven.

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Da bi še naprej zagotoviti najvišjo kakovost storitev, moramo zdaj narediti velik korak v prihodnost. Zaradi zagotavljanja še boljše povezljivosti in delovanja naših strežnikov, bomo le-te v naslednjih tednih preselili na novo lokacijo. Preselili se bodo Virtual Server, Dedicated Server Dedicated strežniki, upravljani strežnike (web, blog in poštni strežniki) in ki ga upravljano shranjevanje FTP in FTP Backup.

V obeh centrih skrbimo kot običajno gostovanje najvišje kakovosti v skladu z nemškimi predpisi o varstvu podatkov in v skladu z najstrožjimi varnostnimi standardi.

Našim strankam želimo ponuditi najvišjo kakovost gostovanje v ultra-moderno in okolju prijazno podatkovnega centra in hkrati nadaljevati našo rast v zadnjih letih. Z strežniki v Datadock bomo zagotovili največjo stabilnost in razpoložljivosti, izreden varnostni koncept, prijaznost do okolja in zelo hitro povezavo.

Še vedno nadaljujemo z Zelenim gostovanjem. 100% električne energije, ki jih uporabljajo strežniki XHorizont.com prihaja iz obnovljivih virov energije. Proizvodnja električne energije se nahaja v hidroelektrarnah na Norveškem, katere so vključene v evropsko mrežo. Certificiranje zelene električne energije temelji na mednarodnem standardu RECS (Renewable Energy Certificate System).

Tehnični poudarki na prvi pogled

 • 25% manjša skupna poraba energije v povprečnem DC in 66% manjša poraba energije za infrastrukturo, kot so hlajenje itd.
 • nevtralnost CO2, izključna uporaba zelene električne energije in hlajenje s čisto vodno energije.
 • brezprekinitveno napajanje s presežnimi UPS sistemi in dizelskimi generatorji.
 • najhitrejše povezave z 550 Gbit / s do glavnih nosilcev in popolno MPLS obroč strukturo, ki ima kapaciteto 100 Gbit / s.

Ugodna lokacija v osrčju Evrope za odlično povezavo?

Osrednje mesto v Strasbourgu je Datadock na glavni progi za evropske optičnih vodov in ponuja idealne povezave z Nemčijo, po vsej Evropi in drugod po svetu. To zagotavlja ves čas, da se vsi podatki prenesejo z optimalno delovanje in dostopnost na internetu.

 • Core hrbtenica Frankfurt-Strasbourg: 100 Gb
 • Nemški Telekom: 10 x 10 Gbit
 • Stopnja (3): 10 x 10 Gbit
 • Global Crossing: 8 x 10 Gb
 • tehtnih: 5 x 10 Gb in 3 x 10 Gb
 • INTEROUTE: 7 x 10 Gbit
 • DE-CIX: 6 x 10 Gbit
 • ECIX: 6 x 10 Gbit

Sodobna tehnologija in odveč sistem za maksimalno razpoložljivost

V Datadock se uporabljajo le inovativne in energetsko učinkovite komponente. Torej natančnost zrak-velika soba z do 60% ohladi manjšo porabo energije kot običajni kompresor hladilni sistemi.

Uporabljena UPS (brezprekinitveno napajanje) vključuje trenutno vodilne na trgu izkoristek do 96%. Pri dizelskih generatorjev za napajanje v sili, so vodilni v emisijami v svojem razredu.

 • Električno napajanje: transformatorji, distribucija nizka napetost električne energije, UPS komponente in generatorji vsak z n + 1 ali 2n + 1 redundance
 • Hlajenje: fontane, črpalke in hladilni obtok vsak z n + 1 ali 2n + 1 redundanco

Celovit koncept varnosti

Celovit koncept varnosti zagotavlja zaščito pred krajo in poškodbami zaradi vplivov okolja. V Datadock so 24/7 prisotni nadzorniki in vsa občutljiva območja spremljajo kamere. Vse kritične vrednosti v prostorih, nenehno preverjajo s sistemom za nadzor stavbe in analize. Poleg tega je nameščen sistem za odkrivanje požara, ki zazna tudi najmanjše sajaste delce v zraku. Varnostni center za pregled varnostnih kamer. Dostop samo pooblaščenim osebam, z skeniranjem prstnih odtisov. VESDA odkrivanje požara analizirali vzorce zraka na saje.

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Joomla! Konzola razhroščevanja

Seja

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Baza podatkov poizvedbe