Hitro in zanesljivo

Splet je lahko enostaven.
Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Htrost in zanesljivost je v današnjem času nuja.

Zanesljivo gostovanje, hitrost izvedbe in funkcionalna uporaba je temelj vsakega spletnega posla.

Zelo pomembno je, da lahko računate na varno in zanesljivo gostovanje in delovanje vaše spletne strani, e-pošte in aplikacij. Z nenehnim vlaganjem in skrbjo za razvoj in posodabljanjem opreme pripomoremo k temu, da vaš fokus in energijo usmerjate v vaš posel, mi pa poskrbimo za nemoteno delovanje vaših spletnih storitev.

Za zanesljivost in hitro delovanje strežnikov skrbi skrbi ekipa 24 ur na dan v prostorih podatkovnega centra, kjer je locirano preko 30.000 strežnikov. Prostori so fizično in tehnično varovani, parv tako pa tudi vaši podatki na treh redundantnih različnih lokacijah.

Vsi strežniki tipa Dell PowerEdge™ ali HP Proliant in uporabljajo hitre Intel Xeon procesorje od 1 do 8 jeder. Na voljo je od 2G do 16G RAM ter velikost diskov od 150G do 1000G. Podatki pa so na varnem v RAID10 polju ter namenskimi diskovnimi polji za dodatne rezervne kopije.

V osnovi so vsi strežniki povezani v internet z hitrostjo 100 Mbit/s.

Infrastruktura temelji na profesionalni VMware tehnologiji za virtualizacijo ter Linux in Windows operacijskih sistemih za spletna gostovanja.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Joomla! Konzola razhroščevanja

Seja

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Baza podatkov poizvedbe