Izdelava spletnih strani

Splet je lahko enostaven.

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

V podjetju XHorizont.com se zavedamo, da je spletna predstavitev ena najpomembnejših marketinških orodij v poslovnem procesu. Internet je postal največji prodajni kanal, saj ga uporablja že večina ljudi po vsem svetu.

Izdelava spletne predstavitve ali spletne tgovine pomeni sodelovanje strokovnjakov iz različnih področij, ki zagotavljajo vrhunske storitve. Za vas oblikujemo najbolj rešitve in vam zagotavljamo podporo tudi po končanem projektu.

Ekipa redno spremlja aktualne smernice razvoja, to pomeni uporabo najnovejših tehnologij in metod razvoja. Vsak korak izdelave spletnega projekta sodelujemo z naročnikom in analiziramo ključne poslovne priložnosti in izzive. Skupaj opredelimo cilje spletne predstavitve na podlagi njihovih potreb in ciljnih skupin. Pomagamo na področju razvoja orodja in taktike, s katerimi bomo dosegli kratkoročne in dolgoročne cilje poslovanja na internetu.

Običajno se projekt razdeli v procese načrtovanja, izvedbe in objave spletne rešitve. Le dobra zasnova omogoča doseganje na začetku zastavljenih ciljev.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Joomla! Konzola razhroščevanja

Seja

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Baza podatkov poizvedbe