AdWords

Splet je lahko enostaven.

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Kaj je Google AdWords?

Google AdWords je orodje za spletno oglaševanje. Ne glede na to, koliko znaša vaš proračun ali koliko časa imate, lahko z Googlovim spletnim oglaševalskim programom dosežete nove stranke in razširite poslovanje. S programom AdWords lahko izberete, kje se bo vaš oglas prikazoval, nastavite proračun, ki vam ustreza, in preprosto izmerite vpliv oglasa.

Zakaj Google AdWords?

Oglaševanje ob Googlovih iskalnih rezultatih je ena najučinkovitejših oblik za povečanje obiska vaše spletne strani in prodaje vaših izdelkov ter storitev, ker:

 • je Google vodilni iskalniki v Sloveniji
 • je učinkovit način oglaševanja, saj plačate le za tiste oglase, na katere uporabniki tudi kliknejo (ne plačujete prikazov oglasa, temveč le klike)
 • omogoča hitro in preprosto ustvarjanje in upravljanje spletnih oglaševalskih akcij, govorimo le o nekaj minutah
 • omogoča enostaven nadzor nad porabo in učinkovitostjo oglaševanja
 • lahko natančno ciljate in oglašujete, kjerkoli na svetu

Si predstavljate kaj boljšega za povečanje števila obiskov vaše spletne strani in prodajo izdelkov? Skupaj z orodji za optimizacijo spletne strani boste na ta način dobili najboljši in najbolj učinkovit način za oglaševanje vaše spletne strani.

Oglašujte svoje podjetje v Googlu

Ne glede na to, kakšen proračun imate na voljo, lahko svoje oglase prikazujete v Googlu in v partnerskem oglaševalskem omrežju oziroma na ostalih spletnih straneh. Plačate pa le, če ljudje kliknejo vaš oglas.

Kako deluje?

Skupaj ustvarimo oglas...

...in izberemo ključne besede, ki so besede ali besedne zveze, ki se nanašajo na vaše podjetje.

Vaš oglas se prikaže v Googlu.

Če ljudje pri iskanju v Googlu uporabijo kakšno vašo ključno besedo, se bo vaš oglas mogoče prikazal poleg rezultatov iskanja. Tako oglašujete ciljni skupini, ki jo vi zanimate.

Privabljate stranke.

Uporabniki lahko kliknejo vaš oglas za nakup ali zato, da izvedo več o vas.

Zakaj deluje?

Google AdWords vam ponuja:

 • Ciljno usmerjeno trženje - Sedaj lahko oglašujete ljudem, ki uporabljajo iskalnik Google. Čeprav se vaši oglasi že pojavljajo v Googlovih rezultatih iskanja, se vam AdWords lahko pomaga ciljno usmeriti na novo občinstvo v Googlu in v oglaševalskem omrežju.
 • Večji nadzor - Mi ali vi lahko urejate svoje oglase ter prilagodite svoj proračun, dokler ne dobite želenih rezultatov. Prav tako lahko prikažete različne oblike oglasov ter celo ciljno usmerite svoje oglase glede na določen jezik in geografsko lokacijo.
 • Izmerljiva vrednost - Ni se vam treba zavezati k najnižji porabi ali za določen čas. Zaradi možnosti cene na klik pa vam zaračunamo le v primeru, če uporabniki kliknejo vaš oglas. Tako je vsak evro vašega proračuna namenjen temu, da vam prinese čim več novih priložnosti.

Stroški in plačilo

Vas skrbijo stroški? Nikar – XHorizont.com in AdWords vam omogočata popoln nadzor nad porabo.

 • Določite proračun - Najnižja poraba ni določena in sami se odločate, koliko sredstev boste namenili programu AdWords. Določite lahko na primer dnevni proračun v višini pet evrov in najvišjo ceno za posamezni klik oglasa v višini deset centov.
 • Izognite se ugibanju - S podatki o prometu ključnih besed in ocenami stroškov le-teh lahko sprejmete ustrezne odločitve pri izbiranju ključnih besed in povečanju proračuna. (Ocene stroškov ključnih besed)
 • Plačate le za rezultate - Zaračunamo vam le, če nekdo klikne vaš oglas in ne, če je oglas le prikazan.

Za lokalna podjetja

Ciljna usmerjenost na lokacijo in regijo!

Nastavite oglase tako, da se bodo prikazovali le osebam, ki iščejo v določeni regiji. Zdaj lahko oglase preprosto ciljno usmerite na spletne stranke, ki živijo npr. 40 km od vašega podjetja.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS