Registracija domen

Splet je lahko enostaven.

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Domena je prvi stik obiskovalca z vašim podjetjem ali spletno stranjo, zato je pomembno, kakšno domeno oziroma domene izberete. Izbirate lahko med številnimi domenskimi končnicami. Poleg pomoči pri izbiri domene vam domeno tudi registriramo, uredimo nastavitve in upravljamo.

Izbira domene je pomembna, saj je ta pogosto prvi stik potencialne stranke z vašim podjetjem. Ob registraciji domene se vprašajte tudi, ali je za vaše obiskovalce pomembno, da registrirate več domen z različnimi domenskimi končnicami.

V Sloveniji uporabniki skoraj enako pogosto uporabljamo .si in .com domeno, zato je smiselno, da registrirate obe. S tem boste zaščitili svojo blagovno znamko in preprečili konkurenci, da registrira enako domeno z drugo končnico in tako zmede vaše kupce.

Če ciljate na evropske trge, sta za vas najbolj aktualni .com in .eu domena. Obstaja pa tudi še cela vrsta bolj eksotičnih domen. Če ne veste, katero domeno oz. domensko končnico registrirati, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Joomla! Konzola razhroščevanja

Seja

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Baza podatkov poizvedbe