Unikatni in napredni design

Splet je lahko enostaven.
Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Izdelujemo unikatne spletne strani, prilagojene podobi vašega podjetja in podprte z orodjem za samostojno urejanje vsebine.

Poskrbeli bomo, da bo vaša spletna stran izpolnjevala zahteve vaših strank in s tem postala neprecenljivo orodje za vaše poslovanje.

Izdelamo in oblikujemo vam dizajn, ki bo odražal vašo profesionalnost in pripomogel k povečanju vaše prodaje. Za vas bomo izdelali dizajn po meri, če želite, pa si ga lahko izberete iz galerije že obstoječih grafičnih predlog.

Vse spletne strani so izdelane po zadnjih trendih, tako oblikovalsko kot tehnološko. Odzivna spletna stran (responsive web design) je spletna stran, ki se prilagaja napravi vsakega posameznega obiskovalca, ne glede ali je to namizni računalnik, pametni telefon ali tablica. Odzivna spletno stran zagotavlja dinamično porazdelitev vsebine po različnih velikosti zaslona, ​​ s čimer se zagotovi učinkovita in enostavna uporaba na kateri koli napravi.

Vse spletne strani imajo urejevalnik vsebine (CMS), s katerim lahko sami ali več urednikov ureja spletne strani. Prihranite veliko denarja in časa, saj vam za izdelavo in urejanje vaše spletne strani ni potrebno najemati dragih uslug oblikovalcev in programerjev . Vse, za kar bi strokovnjak porabil več dni, lahko vi, ki niste strokovnjak, opravite sami v nekaj urah. Rezultat pa je še vedno profesionalno izdelana spletna stran.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Joomla! Konzola razhroščevanja

Seja

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Baza podatkov poizvedbe